Palletstapelaars

Pallet stacker

Met de inzet van het volledig nieuwe automatische palletmagazijn van MQ Lift, waarmee u op een snelle en eenvoudige manier volledig automatisch pallets kunt stapelen of ontstapelen wordt niet alleen het beschadigen van pallets (en eventuele transportschade) enorm beperkt, maar bevordert u tevens de veiligheid en werkomstandigheden van uw medewerkers op de werkvloer.

MQ Lift heeft al haar positieve, maar vooral negatieve ervaringen met de meest voorkomende leveranciers van de vaak pneumatische palletmagazijnen gebruikt, om een volledig elektrische palletstapelaar te ontwikkelen.

Dit heeft geresulteerd in een unieke en uiterst betrouwbare palletstapelaar, waarbij maximale betrouwbaarheid in combinatie met extreem hoge uptime als uitgangspunt hebben gediend.

Specifieke kenmerken:

  • Ergonomisch pallets stapelen en ontstapelen
  • Geschikt voor 25 pallets
  • Volledig automatisch
  • Keuzen uit 1, 2, 3, 4 of 5 pallets tegelijk
  • Volledig elektrisch, géén hydrauliek
  • Geschikt voor gebruik in de food industrie
  • Aansluitspanning 1Ph/230V of 3Ph/400V
  • Ook geschikt voor AGV inzet
Tot wel vijf pallets in één beweging gehandeld

De operator kan eenvoudig kiezen of hij één, twee, drie, vier of zelfs pallets in één beweging wil handelen. Met het automatisch palletmagazijn wordt niet alleen de productiviteit vergroot en een ergonomisch verantwoorde werkplek voor de werknemer gecreëerd, daarnaast garandeert het tevens een stabiele stapel én efficiënte opslag van pallets.

Veilig en efficiënt

Met het nieuwe automatisch palletmagazijn voorkomt u niet alleen rugklachten en verwondingen aan handen ten gevolge van splinters of scherpe kanten, het zal tevens een significante vermindering van het vorkheftruckgebruik laten zien.

Technische specificaties

ModelMaximaal aantal palletsInstelbaar voor palletbreedte in mmLengte
in mm
Breedte 
in mm
Hoogte
in mm
Motor vermogen
in kW
Gewicht
in kg
ST170 – 1515800 / 10001880138024140,75850
ST170 – 2525800 / 10001880138039700,75900